Biotoppen (2.gang)


Vi har den 24.01 været ude på vores biotop. 




Hvilke overvejelser har vi gjort os forinden?

I forhold til vores overvejelser forinden, har vi taget udgangspunkt i, at observere biotopens forandringer. Hertil vil vi se på følgende: omgivelsernes forandringer, årstiden, træerne, dyrelivet, og tilegne os nye opmærksomheds punkter, i forhold til nye opdagelser i skoven.


Hvad har vi lavet? 

Formålet med denne dag, har taget udgangspunkt i, at lægge mærke til, samt individuelt reflektere over vores biotop. Dertil samle tanker og overvejelser i fællesskab, til det videre forløb.

Vi startede med at lave et bål, som netop forbinder os med gode stunder, plads til at reflektere og observere, tale sammen og for varmen skyld. Vi havde selv medbragt mad, så vi kunne sidde og drikke varm kakao, spise pølser og brød til.

Derudover har vi sat fokus og tid af til at samle affald, som var blevet smidt ude på vores biotop. Dette i forhold til miljøet og opretholdelsen af et smukt naturområde. Det gav samtidigt også anledning til eftertanke, om at bevare og respektere naturen, de besøgende, samt dyrende omkring.


Evaluering af dagen

Vi har reflekteret over biotoppens forandringer, og at årstiden sætter et stort præg på naturen.
Dette i forhold til, at bladene og de visne blade er faldet af træerne, samt det udtryk, som sneen giver.
Vinter, er en årstid, som giver mulighed for at se endnu mere omkring sin biotop, da udsigten er mere gennemskuelig, mellem træer og buske.


Herunder vil vi dokumentere med de billeder, som er blevet taget fra selve dagen.


























Kommentarer

  1. Kiggede lige forbi :-) Fint at I er nået forbi biotopen i snevejr...

    SvarSlet

Send en kommentar